Αγωνιζόμαστε για ένα βιώσιμο αλιευτικό κλάδο, για μια αειφόρα αλιεία σε υγιή οικοσυστήματα και για να ενδυναμώσουμε τις δημοκρατικές αξίες, την αγωνιστικότητα και την αλληλεγγύη στους ψαράδες.

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


Με τον νόμο 4015/11, μεθοδευμένα διέλυσαν τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των αλιέων για να μην υπάρχουν οργανωμένες παρεμβάσεις που να αφορούν την βιωσιμότητα του αλιευτικού κλάδου.
Σε απάντηση αυτής της μεθοδευμένης εγκληματικής πολιτικής σε βάρος των ψαράδων της χώρας, την 01η του Νοέμβρη 2016 στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά συναντήθηκαν αλιευτικοί σύλλογοι από όλη τη χώρα και αφού συνεκτίμησαν την κατάσταση αποφάσισαν να προχωρήσουν στην επανοργάνωση της παράκτιας αλιείας.
Η ύπαρξη οργανωμένης δομής, ικανής να συσπειρώσει τους ψαράδες και να διαχειριστεί την κακή κατάσταση στην οποία έχει πέσει η παράκτια αλιεία ώστε ο κλάδος να μπορέσει να ανακάμψει είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Στην προσπάθεια αυτή καλούμε τους συλλόγους που συμφωνούν σε αυτή την κατεύθυνση να σφραγίσουν και να αποστείλουν στην προσωρινή συντονιστική επιτροπή το κάτωθι, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να προχωρήσουμε σε συγκέντρωση για ανάδειξη πανελλαδικού συντονιστικού οργάνου.
Ο αλιευτικός  σύλλογος ………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………..
αποφάσισε την συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια οργάνωσης της παράκτιας αλιείας προκειμένω να ανατραπεί η κακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο κλάδος.
ΕΔΡΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:                                                                ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΤΗΛ.:
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



Προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή: Τηλ.Επικ. Κοτσόργιος Δημήτριος 6970223930

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε!